Ik ben Titus Verbeek, ontwerper van vrijheidsgevoel gevende producten. Producten voor onderweg of producten om mee weg te zijn. Zoals een rugzak waarin je alles stopt wat je nodig hebt. Alles heeft z'n plekje. Je kan overal naar toe waar je voeten je kunnen dragen. Wát een vrijheid! Je hebt niets nodig. Je bent totaal onafhankelijk. Dát gevoel. Maar dat gevoel kan je ook door een fiets krijgen. Een camper. Of zelfs een koffer voor je (zakelijke) reis. Je 'mobiele kantoor.' Voor mij moet het mobiele kantoor zonder stroom van buitenaf kunnen. Dát maakt vrij en onafhankelijk. 

Met 14 jaar ervaring in het ontwerpen van 'soft goods'; kleding, tassen en accessoires, in de sport-, de fiets- en de motorbranche kan ik een idee snel in een concreet product om zetten wat maakbaar is. Van eerste schets tot werktekeningen waar de fabrikant mee uit de voeten kan. Ook kan ik het traject daarna tot aan productie begeleiden. 

Verder heb ik een passie voor nieuwe technologische ontwikkelingen en alle functionele mogelijkheden die deze scheppen. Ik pas deze graag toe in mijn ontwerpen en zie het als een uitdaging om ze betaalbaar, maakbaar en eenvoudig te houden.

Aarzel niet om contact op te nemen. Ik kom graag langs voor een vrij en onafhankelijk gesprek.